- Τάκος Κρητικός (με ντοματούλα και τυρί)
- Λουκάνικο ψητό (με μανιτάρια και πατάτες με φλούδα, γλυκόξινη σάλτσα)
- Τυρί Σαγανάκι (με λεμονάκι)
- Τοστ με ζαμπόν και τυρί..
- Κλαμπ Σάντουϊτς (κλασσικό και ενισχυμένο με πατάτες τηνιγιτές με φλούδα)
- Πίτσα (βάση με διάφορες παραλλαγές, δημιουργίες σεφ)
- Μπέργκερ από βοδινό ή ανάμικτο με χοιρινό.
- Μπέρκερ λαχανικών..
- Χάμπουργερ με γαλλικές πατάτες
- Ανάμικτη σαλάτα εποχής..
- Σαλάτα σίζαρς..
- Σαλάτα του σεφ..
- Πάστα πέννες με κόκκινη σάλτσα τομάτας..
- Πάστα πέννες σάλτσα σολωμού..
- Σνιτσελάκια χοιρινού..
- Σνιτσελάκια κοτόπουλου..
- Κοτομπουκιές τηγανιτές με πατάτες..
- Κρύο πιάτο με αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και ντιπ..
- Σοκολατόπιτα..
- Ραβανί/..
- Καρυδόπιτα..
- Σουφλέ βανίλιας..
- Σουφλέ σοκολάτας..
- Μηλόπιτα..
Ξενοδοχειακό blogoβοήθημα παρουσίασης διαφόρων τύπων μενού από το ελληνικό και ξένο εδεσματολόγιο ελληνικών και μη ξενοδοχείων. Αφορμή για δημιουργία καρτών μενού φαγητών και άλλων σχετικών καταλόγων