- Συνταγές και food styling: Βαγγέλης Δρίσκας
- e-mail: info@driskas.com
- site: http://www.driskas.com)
- Φωτογραφίες: Ανδρέας Ευσταθίου
- Υλικά για 4 μερίδες
- ΥΛΙΚΑ
- * 250 γραμμάρια χαλούμι
- * ξύσμα και ψιλοκομμένη ψίχα από 3 λεμόνια
- * 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- * 4 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
- * 100 γραμμάρια ξερά βερίκοκα
- * 1 τσίλι πιπεριά
- * 1 κουτ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ
- * 1 κουτ. γλυκού μαυροκούκι
- * 1 κουτ. σούπας αλάτι
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάλτε όλα τα υλικά για το τσάτνεϊ λεμονιού στην κατσαρόλα και βράστε τα για περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνουν σαν μαρμελάδα. Αφήστε το τσάτνεϊ να κρυώσει καλά πριν το σερβίρετε. Διατηρήστε το σε βάζο στο ψυγείο. Κόψτε το χαλούμι σε φέτες και ψήστε το σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο γκριλ. Σερβίρετέ το με το πικάντικο τσάτνεϋ λεμονιού.
Ξενοδοχειακό blogoβοήθημα παρουσίασης διαφόρων τύπων μενού από το ελληνικό και ξένο εδεσματολόγιο ελληνικών και μη ξενοδοχείων. Αφορμή για δημιουργία καρτών μενού φαγητών και άλλων σχετικών καταλόγων