ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
15 λεπτά (Μαρινάρισμα 1 ώρα)
ΥΛΙΚΑ
Υλικά (για 40 πλήρη ποτήρια των 20 cl):
Υλικά (για 40 πλήρη ποτήρια των 20 cl):
1/2l λευκό λεμονάδα
1L 1 / 2 χυμό πορτοκαλιού
1L 1 / 2 χυμό ανανά
3/4l σιρόπι ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο
χυμός από 2 λάιμ
1 μήλο
1 αχλάδι
1 πορτοκάλι
1 μπανάνα
1 ροδάκινο
1 ανανά
1L 1 / 2 χυμό πορτοκαλιού
1L 1 / 2 χυμό ανανά
3/4l σιρόπι ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο
χυμός από 2 λάιμ
1 μήλο
1 αχλάδι
1 πορτοκάλι
1 μπανάνα
1 ροδάκινο
1 ανανά
ΟΔΗΓΙΕΣ
Αδειάστε όλα τα προϊόντα σε ένα μεγάλο μπολ. Κόψτε τα φρούτα σε κομμάτια και προσθέστε τα υγρά. Ανακατέψτε και αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα. Πριν σερβίρετε, προσθέστε θρυμματισμένο πάγο ή παγάκια.
Αδειάστε όλα τα προϊόντα σε ένα μεγάλο μπολ. Κόψτε τα φρούτα σε κομμάτια και προσθέστε τα υγρά. Ανακατέψτε και αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα. Πριν σερβίρετε, προσθέστε θρυμματισμένο πάγο ή παγάκια.