- 2 ειδών χυμοί
- Μαρμελαδίτσες σε μερίδες, φράουλα, βερίκοκο, πορτοκάλι
- Μέλι σε μερίδες
- Γιαούρτι έδεσμα
- Αποξηραμένα σύκα
- Αποξηραμένα δαμάσκηνα
- Αποξηραμένα βερίκοκα
- Σταφίδα
- Δημητριακά κορν φλέικς
- Δημητριακά τσίκο φλέικς
- Ωλ βραν στικς
- Τσόκο μπαλλς
- Μούσλι φρούτων
- Βουτήματα κέικ βανίλιας
- Βουτήματα κέικ σοκολάτας
- Κούκις σοκολάτας
- Κούκις πραλίνας
- Κούκις αμύγδαλο με αμαρέτο
- Κούκις μόκα με μαύρη σοκολάτα
- Κρουασανάκια βουτύρου
- Κρουασανάκια σοκολάτας
- Κρουασανάκια σταφίδας
- Μπουγατσάκι
- Περιοδικώς σπανακοπιτάκια, τυροπιτάκια, μηλοπιτάκια
- Ποικιλία ψωμιού, λευκό, μαύρο σε μπαγκέτα, καλαμποκιού, πολύσπορο, τσιαπάτα, μπριός (περιοδικώς)
- Φρυγανιές ολικής και σταρένιες
- Ψωμί ελιάς και μιξ ψωμάκια αρκετά συχνά
- Κουλούρι σε άσπρο μαύρο
- Ψωμί του τοστ λευκό και μαύρο
- Αυγά μάτια και ομελέτες, βραστά
- Μπέικον, λουκανικάκια κοκτέιλ ή χωριάτικα
- Αλλαντικά πάριζα, μορταδέλα, χοιρινό μπούτι, ζαμπόν πικ νικ, γαλοπούλα φιλέτο, σαλάμι αέρος, σαλάμι μπύρας (περιοδικώς)
- Τυρί ένταμ ή γκούντα ή έμενταλ ή ημίσκληρο
- Μανιτάρια α λά κρεμ ή φέτες από πατάτες με τυρί
- Μουστάρδα κέτσαπ
- Βούτυρο και μαργαρίνη σε ατομικές μερίδες
- Ελιές καλαμών και πράσινες
- Πίκλες
- Λαχανικά διάφορα (ντομάτα, αγγούρι)
- Φρουτοσαλάτα
- Όλων των ειδών ροφήματα μηχανής (εσπρέσσο, γαλικό, σοκολάτα, καπουτσίνο, γάλα κλπ)
- Τσάι, χαμομήλι, δίκταμο, τίλιο, φασκόμηλο
- (*) Μερικά είδη εμφανίζονται περιοδικώς
Ξενοδοχειακό blogoβοήθημα παρουσίασης διαφόρων τύπων μενού από το ελληνικό και ξένο εδεσματολόγιο ελληνικών και μη ξενοδοχείων. Αφορμή για δημιουργία καρτών μενού φαγητών και άλλων σχετικών καταλόγων